Διεξαγωγή έκθεσης των Ελλήνων ευρεσιτεχνών και νέων καινοτόμων προϊόντων 17-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΖΑΠΠΕΙΟ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ευρεσιτέχνες και δημιουργοί νέων προϊόντων και καινοτόμων ιδεών.

Μετά την αναβολή της έκθεσης το Δεκέμβριο σας κάνουμε γνωστό ότι ορίστηκε νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της έκθεσης στις 17-18 & 19 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο  (Στον πιο αναγνωρίσιμο εκθεσιακό χώρο της χώρας μας. Το κόστος κάθε περιπτέρου είναι 55 € την ημέρα επιφανείας 1Χ2 τ.μ. συν την απόσταση ασφαλείας όπως ορίζεται από τους κανονισμούς. Συνολικά 165 €.
 
Το κάθε περίπτερο θα περιλαμβάνει ένα τραπέζι με τραπεζοκάλυμμα και δύο καρέκλες, θα είναι χωρίς χώρισμα για περισσότερη άνεση. Πιστεύω ότι είναι ιδανικό για να προβάλλουμε την πατέντα μας  ή σχέδια ή όποιος έχει πραγματικό προϊόν. 

Επίσης όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να νοικιάσει περισσότερα μέτρα . Ήδη μέχρι τώρα τρεις συνάδελφοι ζήτησα περισσότερα μέτρα. Για οικονομικούς λόγους μπορούν να πάνε 2  ή 3 μαζί. Η όποιος θέλει η απαιτείται  εξωτερικός χώρος.

Σκοπός της έκθεσης είναι η Προβολή της πατέντας  μας, ή Εμπορική Αξιοποίηση της, ή συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρείες, η δυνατότητα παραγωγής  ή συμπαραγωγής της πατέντας μας, η ενοικίαση της ή και η πώληση της,  για όποιον από μας επιθυμεί. Και η χρηματοδότηση  σύμφωνα με τον αναπτυξιακό νόμο.

Την έκθεση μας υποστηρίζουν τα Επιμελητήρια της χώρας μας και τα αρμόδια Υπουργεία.

Επιπλέον, θα προσκαλέσουμε όλες οι Πρεσβείες και τον Εμπορικό τους ακόλουθο για μεγάλη προβολή και για την επιτυχία του σκοπού μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης τα απονείμουμε 3 βραβεία ανά θεματική ενότητα ενώ μετά από πρόταση των μελών του Δ/Σ, θα βραβεύσουμε βετεράνους της Ελληνικής ευρεσιτεχνίας και καινοτομίας των οποίων η πατέντα παράγεται σαν Προϊόν στην χώρα μας.

Σαν Δ/Σ σας ζητάμε να δηλώσετε ποια μέλη της Ένωσης έχουν προδιάθεση για συμμετοχή στην Έκθεση και ως 20 Μαΐου να ορίσουμε το χώρο στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ για την ενοικίαση του.

Στη συνέχεια και ως τέλος Μαΐου να γίνουν οι υπόλοιπες διαδικασίες της οριστικής υλοποίησης και συμμετοχής μας στην Έκθεση.

Επιπρόσθετα, όποιος συνάδελφος επιθυμεί να μπει στην επιτροπή των βραβείων να το δηλώσει.

Μια βδομάδα μετά την απόφαση του Δ/Σ για την διεξαγωγή της Έκθεσης έχουν δηλωθεί ήδη 30 συμμετοχές. Πατέντες και νέα προϊόντα και δύο για τον εξωτερικό χώρο.  [ Υπεύθυνοι μέχρι τώρα ορίστηκαν]

Βασίλης Γεωργακόπουλος  Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε. Τηλ. 6974479002 – 210 8991258

Σημαντηράκης Αλέξανδρος . Αντιπρόεδρος  τηλ. 6932400845

Η Ε.Ε.Ε. σας εύχεται καλό Πάσχα με προσωπική και οικογενειακή υγεία.

Περιμένουμε τις παρατηρήσεις, της βελτιωμένες προτάσεις σας, για την αρτιότερη διεξαγωγή της έκθεσης μας καθώς και τις δηλώσεις συμμετοχή σας

Υ.Γ. Για τα νέα μέλη. Στο μέιλ. Της ΕΕΕ υπάρχει το καταστατικό. Και επίσης να μας σταλεί το δικό τους μέιλ, για να έχουμε επικοινωνία.                                                
Επίσης την Κυριακή 19 Ιουνίου θα γίνει και Γενική Συνέλευση.[ Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Αίγλη του ΖΑΠΠΕΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Σας, ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΣΑΣ  ΚΑΙ  ΟΠΟΙΕΣ  ΕΛΛΕΙΨΗΣ  ΚΡΙΝΕΤΑΙ.

Στην Διάθεση Σας.